top of page

One day retreat

Nog maar twee plekken vrij

One day retreat
One day retreat

Tijd en locatie

09 jul 2023 09:30 – 17:00

Tilburg, Tilburg, Netherlands

Over het evenement

Duik diep in de magische reis van innerlijke transformatie. Ons unieke een-dagsretreat combineert de kracht van KAP (Kundalini Activation Process) door Floor en ademwerk, begeleid door The barefoot Dutchman, Anton.

Stel je voor... Een dag gewijd aan het verkennen van de diepten van je eigen wezen, waar je de energie van kundalini voelt en je levenskrachtenergie naar nieuwe hoogten brengt. Laat Floor je leiden door de poorten van bewustzijn. 

Ademwerk met Anton, ook wel bekend als The Barefoot Dutchman. Een reis die je diep in jezelf voert, waar je blokkades loslaat, spanningen bevrijdt en emotionele heling omarmt. Met Anton als gids, zul je de transformerende kracht van de ademhaling ervaren op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt, terwijl hij zijn diepgaande kennis en ervaring deelt.

Stel je voor dat je je omringd voelt met gelijkgestemde, allemaal verlangend naar groei en transformatie. Een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en jezelf volledig kunt overgeven aan het proces.

Deze prachtige dag in Tilburg nodigt je uit om jouw ware potentieel te omarmen, te ontdekken wie je werkelijk bent en te ontwaken tot een dieper niveau van bewustzijn.

Een oprechte uitnodiging om jezelf te geven wat je nodig hebt - een moment van rust, groei en transformatie.

Bereid je voor op een dag vol betekenis en transformatie, waarbij je jezelf onderdompelt in een scala aan waardevolle ervaringen en diepgaande inzichten. Tijdens dit retreat krijg je:

 • Diepe energetische genezing en spiritueel ontwaken met KAP: Ga op een innerlijke ontdekkingsreis terwijl je de kracht van het Kundalini Activation Process (KAP) ervaart. Deze 90 minuten (extra lang) durende sessie zal je helpen om dieper in jezelf te duiken en verborgen blokkades los te laten, waardoor je ruimte creëert voor spirituele groei en transformatie.

 • Geleide meditatie en verbinding met jezelf: Laat je meevoeren door kalmerende geleide meditaties die je helpen om in het moment te zijn en een diepere verbinding met jezelf te ervaren. Deze momenten van innerlijke rust en reflectie zullen je ondersteunen bij het vinden van balans en helderheid in je geest.

 • Verbind met gelijkgestemde mensen: Omring jezelf met inspirerende en like-minded mensen die ook op zoek zijn naar groei en persoonlijke ontwikkeling. Deze omgeving van ondersteuning en begrip zal je aanmoedigen om authentiek te zijn en je ervaringen te delen, waardoor waardevolle connecties ontstaan.

 • Heerlijke gezonde lunch (vegan en glutenvrij): Laat je smaakpapillen verrassen door een heerlijke, voedzame lunch die volledig veganistisch en glutenvrij is.

 • Leer over de kracht van de ademhaling: Ontdek de transformerende kracht van de ademhaling en leer verschillende ademtechnieken die je helpen om spanning los te laten, energie te revitaliseren en emotionele heling mogelijk te maken. Anton, ook wel bekend als The Barefoot Dutchman, zal zijn diepgaande kennis en ervaring met ademwerk met je delen, waardoor je een waardevol instrument krijgt voor persoonlijke groei en welzijn.

 • Leer emotionele release technieken: Ontdek technieken om emotionele blokkades los te laten en ruimte te creëren voor innerlijke heling. Leer hoe je jezelf kunt bevrijden van beperkende emoties en oude patronen, waardoor je je lichter en vrijer voelt.

 • Sound healing (verassingsact)

We hebben bewust gekozen voor een beperkte groepsgrootte van maximaal 12 personen, zodat deze ervaring persoonlijk en intiem voor jou wordt. Er is voldoende tijd en ruimte gereserveerd voor het delen van jouw ervaringen, inzichten en vragen. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt uiten en waardevolle connecties kunt opbouwen met gelijkgestemde zielen. Of je nu wilt luisteren, delen of gewoon aanwezig wilt zijn, er is een plek voor jou in deze bijzondere reis van zelfontdekking.

Klaar om deel uit te maken van deze intieme en persoonlijke ervaring? Reserveer nu jouw plek en verzeker jezelf van een waardevolle en betekenisvolle retraite. 

Even voorstellen: 

Mijn naam is Anton Nootenboom. Ik heb 10 jaar bij defensie gewerkt en daarmee op 3 uitzendingen naar Afghanistan geweest. Ik ben als eerste persoon ooit op blote voeten naar het base camp van Mount Everest gelopen en heb in 2021 een nieuw wereld record gezet: 3019 km op blote voeten dwars door Australië om aandacht te vragen voor de mentale gezondheid van de man. Om te laten zien dat het tonen van emoties niet alleen oké is, maar ook noodzakelijk. Dat het geen zwakte is, maar moedig. Om te laten zien dat jouw lichaam en geest veel sterker zijn dan dat jij jezelf doet geloven. Ademwerk is per toeval op mijn pad gekomen op een retreat in Australië en heeft meteen een vuur in mij aangewakkerd om dit onder de mensen te brengen die niet meer te doven is.

Mijn naam is Floor Masselijk. Ik geloof dat alles wat je nodig hebt al in jou aanwezig is. Je hebt de kracht om te bereiken wat je wilt. Soms voelen we ons echter gescheiden van de bron, van onszelf, van God/Universe/Source - hoe je het ook wilt noemen. Door verschillende ervaringen, trauma's en negatieve overtuigingen kunnen we ons uit balans voelen. Als erkend KAP facilitator begeleid ik je graag om weer in je kracht te staan. Jij bent de creator van je eigen realiteit. Ik creëer een veilige ruimte waar je kunt loslaten wat je niet langer nodig hebt en weer in verbinding kunt komen met jezelf. Samen gaan we op een reis van transformatie en (her)verbinding.

Ticket is €222,- 

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op. Op de website kan je via de chat functie met mij in contact komen of stuur een mailtje naar info@floormasselink.com 

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen een onvergetelijke reis te beleven.

Tickets

 • Ticket is €222,- aanbetaling:

  Betaal nu een aanbetaling van €22,- euro en het overige bedrag via banktransactie of contant.

  € 22,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page