top of page

KAP Virtual - Online Full Moon 24/02

Ervaar de magie van KAP vanuit het comfort van je eigen plek. Laat emoties los, zuiver energetische paden, verken de diepten van je ziel, verruim je bewustzijn, ontwaak je innerlijke vuur. Transformeer je leven.

KAP Virtual - Online Full Moon 24/02
KAP Virtual - Online Full Moon 24/02

Tijd en locatie

24 feb 2024 09:30 – 11:20 CET

Zoom

Over het evenement

Dit evenement zal plaatsvinden online via Zoom. Je ontvangt een geleide meditatie, energietransmissie en hierna kan je indien gewenst je ervaring delen. Dit is een persoonlijke reis en iedereen ervaart het op zijn eigen manier. Veel deelnemers melden krachtige ervaringen, die zich in de loop van de tijd verdiepen en uitbreiden. 

Tijdens het proces lig je op je eigen yogamat met gesloten ogen. Je mag gewoon ontspannen terwijl de muziek en transmissie van deze prachtige Kundalini-energie zijn magie verricht. Het is jouw tijd en het is jouw persoonlijke reis. Deze intelligente energie weet wat nodig is en zal je systeem niet schokken, je lichaam heeft een enorme inteligentie, je krijgt precies wat je nodig hebt. Het is een transformatieproces dat vaak rust, geluk-gevoel en helderheid brengt. De energie verwijdert blokkades en werkt door alle lagen heen. Op een natuurlijke en veilige manier activeert het je Kundalini (rauwe levenskrachtenergie). Het is geen wilsproces maar een pad van overgave. Je hoeft je alleen maar open te stellen en over te geven aan het process. Het is een proces en herhalingen zijn essentieel. Elke sessie is anders en dieper. Voor velen zijn resultaten zelfs zichtbaar na de eerste sessie.

✨️Ontwaak je levenskracht-energie en bevrijd jezelf van emotionele, fysieke, mentale en energetische blokkades die je belemmeren om vooruit te gaan. 

✨️Tijdens elke sessie ontvang je een directe overdracht van Kundalini-energie en de non-duale staat van bewustzijn. Dit helpt je levenskracht te activeren, wat resulteert in spirituele groei en een dieper bewustzijn. 

✨️Je hebt geen ervaring nodig. Je mag gewoon je ogen sluiten en gaan liggen op een yogamat, vertrouw op jezelf. Het belangrijkste is om ervan te genieten. 

✨️KAP is volledig natuurlijk en veilig. Je blijft altijd helder van geest en je krijgt alleen wat je nodig hebt. 

✨️Bij regelmatige sessies, wordt de Kundalini in gang gezet, het verhoogt je bewustzijn en stimuleert DNA om je ware essentie te ontwikkelen. 

✨️In één KAP-sessie kan de evolutie van menselijke natuur krachtiger zijn dan jaren van yoga, meditatie en andere oefeningen. 

✨️Hoewel deelnemers diepgaande spirituele heling en krachtige ervaringen kunnen doorgaan, ligt de focus van KAP op het belichamen van spirituele kracht en de verandering en verdieping in het bewustzijn. Wat telt, is niet wat er tijdens de sessie gebeurt, maar grote veranderingen in je leven na de sessies: integriteit, kalmte, volledige harmonie.

Voorbereiden:

 1. Goede wifi
 2. Zoom geïnstalleerd op je laptop (tablet of telefoon).
 3. Luidspreker of draadloze koptelefoon aangesloten op het apparaat. (Luidspreker aanbevolen)
 4. Yogamat of deken op de vloer
 5. Camera op het apparaat gepositioneerd om je lichaam van heupen tot hoofd te tonen

Online sessies zijn net zo effectief als sessies in persoon, omdat energie niet gebonden is aan tijd of ruimte; het stroomt op basis van intentie en bewustzijn. Online sessies hebben het extra voordeel dat ze toegankelijk zijn vanaf elke plek ter wereld, waardoor ze handig zijn voor mensen met drukke schema's. Je ontvangt de Zoom-link via e-mail één uur voor de start van de sessie.

Ik kijk ernaar uit je online te zien!

Tickets

 • KAP Online

  € 37,00
  +€ 0,93 servicekosten
  Uitverkocht
 • Cadeaubon

  Heb je een cadeaubon ontvangen voor een online sessie? Dan kan je deze link gebruiken.

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page